GENERALFORSAMLING 2024

Odense Garnisons Idrætsforening afholder den 18. april 2024 (17.30 – 20.00) Generalforsamling 2024 på Soldaterhjemmet Dannevirke på Sdr, Boulevard i Odense.

Indkaldelse og dagsorden er udsendt og kan ses via link herunder.

Forventet tidsplan:

18.00 – 19.00   Generalforsamling
19.00 – 21.00   Let traktement som afslutning på arrangementet

(Tilmelding til spisning er nødvendig)

Tilmelding til Generalforsamling 2024Indkaldelse til Generalforsamling 2024
NYTÅRSHILSEN 2023

Kære alle OGI medlemmer

Året 2023 er løbet til ende og vi kan nu kigge tilbage på et år med en række OGI-aktiviteter fordelt over hele året og vores mange afdelinger.

OGI BADMINTON har hele året spillet i de  to haller vi benytter, tirsdage på Ejbyskolen og fredage i kasernens gamle idrætshal. Der er fortsat plads til flere, så har du lyst til lidt hyggelig motion, så kik endelig forbi.

OGI FISKERI afholdt i april 2023 den årlige tur til Bornholm, som var så populær, at turen i 2024 allerede er fuldt booket. Det var nu ikke fordi de sprang grænserne for de tilladte mængder af landede fisk, men det sociale var i højsædet og det samme var den gode mad og drikke. Fiskeri afholdt også en tur til Put-n-Take i september 2023 til Dyringkær i Sønderjylland. Med deltagelse af ca. 15-20 aktive og glade fiskere, var der plads til lidt flere, men en dejlig tur med ristede pølser og drikke til alle, både unge og gamle. Hold øje med vores arrangementer og få samlet børnebørne sammen til turen i 2024.

OGI LØB har holdt lidt lav profil i 2023, dog har vores aktivitetsleder Alex rundet de “første” 800 gennemførte marathon løb – STORT TILLYKKE.

OGI LANDSKNÆGTE har primært sørget for den årlige fejring af FLR fødselsdag, i år den 409. af slagsen. 30 Landsknægte var samlet først i Messen og derefter på Dannevirke. Desværre har vi også måtte sige et endeligt farvel til en Fynsk Landsknægt. Major Henrik Bæth forlod os til fordel for Ryes Brigade den 27. november 2023 fældet af kræften. Henrik støttede altid op omkring vores samling på regimentets fødselsdag og en indsamling til en krans på Facebook, viste at han var en meget afholdt kollega – ÆRET VÆRE HENRIKS MINDE.

OGI MOTION har fortsat åbent for træning både på Odense Kaserne (arresten) samt på Højstrup (HJV). Der er ligeledes en offentlig træningsplads lige uden for kasernebygningen, som der efter det nye byudviklingsbudget for Odense Kommune vil blive opdateret i 2024. Så kom ikke at sig aktivitetslederen ikke kan få noget igennem rent politisk …….

OGI SKYDNING holder åbent for skydning på vores bane hver 2. mandag (i ulige uger). Vi har haft tilgang af en række nye medlemmer, som trofast har deltaget i skydningerne. Flere medlemmer har selv investeret i eget våben og foreningen har måtte investere i nyt våbenskab på grund af ny lovgivning. Kom endelig forbi og genoplev lidt skarpskydning med pistol.

OGI SOCIALE ARRANGEMENTER afsluttede på fornem vis årets arrangementer med en hyggelig julefrokost for foreningens medlemmer. Med 15 deltagere, var der rigeligt plads på Dannevirke til flere, så sæt kryds i kalenderen den 5. december 2024 og hold for øvrigt øje med vores arrangementer, måske Alex og Jørgen har mere i ærmet for medlemmerne i løbet af 2024.

OGI har i 2023 også fået to nye æresmedlemmer, Kai Hou og Jørgen E Larsen blev udnævnt til æresmedlemmer for deres store indsats for OGI igennem mange mange år. Ud over æren og et flot diplom, er de to nu også blevet kontingentfrie – men det er I andre ikke.
Derfor skal vi bede jer om at gå ind og betale jeres kontingent for 2024 (240,-) enten via kontooverførelse 1551 – 3173283 eller via Mobile Pay 828035.

Sidst, men ikke mindst; Med så mange aktiviteter, er der næsten med garanti også noget for dig. Der skal lyde en kæmpe tak til vores aktivitetsledere, som holder hjulene i gang – Fast i nød.

Rigtigt godt nytår

Formanden